Η κοινοπραξία Hyperclean συναντιέται ξανά!

Η κοινοπραξία Hyperclean4HORECA συναντήθηκε για τη δεύτερη επίσημη διακρατική συνάντηση εταίρων της την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 μέσω Skype. Αυτή η συνάντηση είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην Ισπανία, με οικοδεσπότη τον Innohub, αλλά ο COVID το κατέστησε αδύνατο, έτσι οι εταίροι αποφάσισαν να συναντηθούν ηλεκτρονικά και να συζητήσουν τον δρόμο για το έργο!

Το Genie ήταν το κύριο θέμα συζήτησης για αυτή τη συνάντηση - το εξατομικευμένο εργαλείο μάθησης που θα προσφέρει το έργο, επιτρέποντας στους χρήστες να περάσουν από μια μαθησιακή πορεία προσαρμοσμένη στη δική τους ατομική κατάσταση και Έχοντας ολοκληρώσει το περιεχόμενο που πρόκειται να εισαχθεί σε αυτό το εργαλείο, το μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης επικεντρώθηκε στην οριστικοποίηση του σχεδιασμού και της εμπειρίας χρήστη του Genie και ανυπομονούμε για το παιχνίδι που θα δημιουργήσει η κοινοπραξία.

Η κοινοπραξία Hyperclean4HORECA θα πραγματοποιήσει ξανά συνάντηση εντός του 2021, όταν το Genie θα είναι διαθέσιμο και η δημιουργία του παιχνιδιού θα έχει δρομολογηθεί, γι’ αυτό μείνετε σε επαφή!